Friday, June 26, 2009

Eye Candy

I need something new and sexy, do you think boyfriend will like this??



Damn these must belong to some Huge Huge lady!








3 comments:

  1. hahaha så sexiga, he's gonna love it :) wear them sexy panties mamacita:P

    ReplyDelete
  2. Sjuuuukt heta!

    Det här med pengar är aldrig lätt. Vad skönt det skulle vara att vara miljonär! Slippa oroa sej för att inte ha råd med hyra osv. Dock skulle det vara en ständig oro att man blev utnyttjad. :/

    Igår började öspelen här på Åland. 3000 pers från 25 länder samlas här och sportar. Så igår var det ju förstås utgång för min del! Träffade en massa olika människor. Varav en sjukt het från Bermuda.! Grrr! Hhehe :P Ikväll är jag bara bakis och orkar inte göra ngt. Vad har du gjort eller skall göra?
    KRam!

    ReplyDelete
  3. ja det är sant, storleken kan vara en problem när man bestället från nätet men på många ställen får man skicka tillbaka om sakerna inte passar. Sedan tycker jag att tröjor ofta passar, klänningar kan bero lite på modell. Byxor tycker jag är svårt, brukar bara köpa märken som jag känner till och vet passar i en viss storlek.

    Sedan har vissa sidor riktigt bra storlekstabeller som det kan vara värt att titta närmare på. Eller om man köper på t.ex. Ebay så anger de ofta storleken i inches (midja, bröst, höfter, längd o.s.v.) så man kan jämföra med ett plagg man har som passar bra.

    ReplyDelete